2 oktober 2012

Perfect Björk (according to dj @rich_ears)

Dit is alweer de 13e (!) Perfect die Rich-Ears maakt. Stuk voor stuk prachtige muzikale verhalen van Xander over een bepaalde artiest. Kruder & Dorfmeister, Bonobo, Prefuse 73; er kwam al heel veel moois langs en dit keer is Björk aan de beurt. Koptelefoon op en hoor elk detail, prachtig mooi. Of zoals Hans van Wijk (piepknor.nl, @hanzi68) het zegt: 'De nieuwe episode van dj Rich-Ears gaat dit keer dwars door 'the land of fire & ice', IJsland, met Björk. Je wordt bijna letterlijk geraakt door het vuur en het ijs met haar stem en de muzikale begeleiding: bijzonder en niet altijd voor iedereen weggelegd. Neem plaats, dim de lichten, sluit de ogen en zet deze Perfect aan. Laat Björk Guðmundsdóttir je leiden door het mondaine Reykjavík, het woeste binnenland, de verlaten westfjorden en vooral de wonderschone natuur. Puur, passie en schoonheid. Takk fyrir, Xander!'

HIERRR de download (1 lange mix, die helaas (nog) niet op Spotify is te vinden, gelukkig wel op Soundcloud en Mixcloud).
Wat hoor je allemaal in die luxe mix van Rich-Ears?
Bjork (interview sample)
Cocoon (retangled by Ensemble)
Possibly Maybe
Unravel
Jòga (Howie B Main Mix)
Mother Heroic
Hunter (µ-Ziq Remix)
Who Is It?
Vessel Shimenawa
Earth Intruders (Meditation Mix)
Generous Palmstroke (Privacy Undone)
Amphibian (Mark Bell Mix)
Sweet Intuition (cinemix)
Sun In My Mouth (Glowing Tounge Remix)
My Juvenile (Chillout Mix)
I Miss You (Photek Mix)
You've Been Flirting Again (Flirt Is A Promise Mix)
Unison



1 opmerking:

Alex zei

Het is een mooi idee, maar helaas is dit resultaat niet om aan te horen vanwege de vervorming. Alsof de harp een electrische is met een overdrive.